Belediyeye ait çay ocağı kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı

RESMİ İLAN 26.01.2021 - 09:52 3503+ kez okundu.
 

Belediyeye ait çay ocağı kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı

Akçaabat Belediye Başkanlığından ilan
Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Akçaabat Belediyesi'ne ait çay ocağı kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı. Mülkiyeti Belediyeye ait İlçenin Derecik Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası zemin katında bulunan boş alan çay ocağı olarak mevcut haliyle ve şartname ekinde ki projeye uygun hale getirilmek koşuluyla; açık teklif arttırma usulü ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız….   
Akçaabat Belediye Başkanlığından ilan

Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Akçaabat Belediyesi'ne ait çay ocağı kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı. Mülkiyeti Belediyeye ait İlçenin Derecik Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası zemin katında bulunan boş alan çay ocağı olarak mevcut haliyle ve şartname ekinde ki projeye uygun hale getirilmek koşuluyla; açık teklif arttırma usulü ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarıldı.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız….

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.