Belediye ekiplerinin saha çalışmaları sürüyor

GÜNDEM 26.04.2024 - 14:23, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:27 1072 kez okundu.
 

Belediye ekiplerinin saha çalışmaları sürüyor

Giresun Belediyesi, altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde kaldırım tamiratı ve soğuk asfalt çalışması, Hacımiktat Mahallesi belediye binası önü ve Gazi Caddesi’nde karo taşı tamiratı, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde kaldırım ve yol tamiratı ve Teyyaredüzü Mahallesi Altınyunus Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması yürütülüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise; Hacıhüseyin Mahallesi ve Malpazarı mevkiinde şebeke tamiratı çalışması yürütülüyor. Belediye yetkilileri, halkın beklentilerini karşılamak adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ve şehrin her kesimine dokunan projelerin hayata geçirileceğini bildirdi. Vatandaşlar ise belediyenin bu çabalarını takdirle karşılıyor ve şehrin modernizasyonunda gösterilen çabanın yaşam kalitesine olumlu etki sağladığını ifade ediyor.  
Giresun Belediyesi, altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde kaldırım tamiratı ve soğuk asfalt çalışması, Hacımiktat Mahallesi belediye binası önü ve Gazi Caddesi’nde karo taşı tamiratı, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde kaldırım ve yol tamiratı ve Teyyaredüzü Mahallesi Altınyunus Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması yürütülüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise; Hacıhüseyin Mahallesi ve Malpazarı mevkiinde şebeke tamiratı çalışması yürütülüyor.

Belediye yetkilileri, halkın beklentilerini karşılamak adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ve şehrin her kesimine dokunan projelerin hayata geçirileceğini bildirdi.

Vatandaşlar ise belediyenin bu çabalarını takdirle karşılıyor ve şehrin modernizasyonunda gösterilen çabanın yaşam kalitesine olumlu etki sağladığını ifade ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.