‘Artık hayvanlar başıboş değil’

GÜNDEM 26.01.2021 - 17:56, Güncelleme: 26.01.2021 - 17:56 3331+ kez okundu.
 

‘Artık hayvanlar başıboş değil’

Giresun Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Haydi Hayvan Durum İzleme’ programının Giresun’da da faaliyete geçtiğini açıkladı.
Vatandaşların akıllı telefonlara kuracağı ‘Haydi’ programı ile sokak hayvanlarına sahip çıkılacağını belirten Başkan Yıldız, “Emniyet ve Jandarma ile ortaklaşa kullanılan bu program sayesinde artık hiçbir sokak hayvanı başıboş bir şekilde bırakılmayacak. Vatandaşlar hayvanlar ile ilgili şikayet ve taleplerini bu program üzerinden gerçekleştirecek” dedi. Başkan Yıldız öte yandan köylerde sokak hayvanları nedeniyle yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Giresun Özel İdare Müdürlüğü tarafından bir birim kurulduğunu ve bu birimin de göreve başladığını kaydetti. Başkan Yıldız, son olarak önümüzde ki hafta TBMM Genel Kuruluna gelecek olan Hayvan Yasası nedeniyle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Giresun Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Haydi Hayvan Durum İzleme’ programının Giresun’da da faaliyete geçtiğini açıkladı.

Vatandaşların akıllı telefonlara kuracağı ‘Haydi’ programı ile sokak hayvanlarına sahip çıkılacağını belirten Başkan Yıldız, “Emniyet ve Jandarma ile ortaklaşa kullanılan bu program sayesinde artık hiçbir sokak hayvanı başıboş bir şekilde bırakılmayacak. Vatandaşlar hayvanlar ile ilgili şikayet ve taleplerini bu program üzerinden gerçekleştirecek” dedi.

Başkan Yıldız öte yandan köylerde sokak hayvanları nedeniyle yaşanan sıkıntıların giderilmesi için Giresun Özel İdare Müdürlüğü tarafından bir birim kurulduğunu ve bu birimin de göreve başladığını kaydetti.

Başkan Yıldız, son olarak önümüzde ki hafta TBMM Genel Kuruluna gelecek olan Hayvan Yasası nedeniyle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.