Ahmet Güney, son yolculuğa uğurlandı

VEFAT 26.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:27 3592+ kez okundu.
 

Ahmet Güney, son yolculuğa uğurlandı

Pazartesi günü Bulancak’ta geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Güney, son yolculuğuna uğurlandı.
Bulancak Erikliman Köyünden Altuğoğulları’ndan Hasan Güney’in torunu, Giresun Küçük Sanayi esnaflarından Adnan Güney ve Derya Güney’in oğlu, Sinan, İhsan, Kenan Güney, Rabia ve Aydemir Dereli’nin yeğenleri, Giresun Orman İşletme Müdürlüğü güvenlik görevlisi Bulancak’ın sevilen simalarından Ahmet Güney’in talihsiz bir kazada hayatını kaybetmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Ahmet Güney’in cenazesi 26 Ocak Salı(bugün) saat 11.00’de Bulancak Eski Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Erikliman Köyü Deliklitaş Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Pazartesi günü Bulancak’ta geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Güney, son yolculuğuna uğurlandı.

Bulancak Erikliman Köyünden Altuğoğulları’ndan Hasan Güney’in torunu, Giresun Küçük Sanayi esnaflarından Adnan Güney ve Derya Güney’in oğlu, Sinan, İhsan, Kenan Güney, Rabia ve Aydemir Dereli’nin yeğenleri, Giresun Orman İşletme Müdürlüğü güvenlik görevlisi Bulancak’ın sevilen simalarından Ahmet Güney’in talihsiz bir kazada hayatını kaybetmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Ahmet Güney’in cenazesi 26 Ocak Salı(bugün) saat 11.00’de Bulancak Eski Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Erikliman Köyü Deliklitaş Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.